The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Converse, zamanının en kolay tanınan ayakkabı markalarından biri olmuştur. Yıldız işareti ile tüm dünyada bir anda en çOkay tercih edilen ayakkabı markalarından biri olmuştur.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artworkıran önemli unsurlardır.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi iş ayakkabısı fiyatları veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya iş ayakkabısı adana kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Bu model, sadece çalışanların korunmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda konfor ve ergonomiyi ön planda tutarak uzun çalışma saatlerinde bile ayak sağlığını ve rahatlığını korur.

Arama spor iş ayakkabısı sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Report this wiki page